دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله
دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله

طرز تهیه حلوای سرده بن دو

سلام دوستان

یکی از خوراکیهای محلی منطقه شاه عبدالله حلوای سرده بن دو می باشد.

مواد لازم برای تهیه حلوا جهت 4 نفر


1- کره   200گرم

2-گوینه (بلغور گندم)   100گرم

3-خرما  بدون هسته     500 گرم

4- دوغ     یک استکان

  ابتدا کره را آب می کنیم سپس گوینه را به آن می افزاییم تا با حرارت کم سرخ شود سپس دوغ را به آن اضافه کرد هم می زنم تا نرم و یک دست شود در ادامه خرما را به آن اضافه می کنیم وبا آن مخلوط می نماییم مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم . حلوای ما آماده است. نوش جان


نظرات 6 + ارسال نظر
وخدایی که در این نزدیکی است یکشنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 04:32 ب.ظ

با سلام به اهالی دیار ما شاه عبدالله. دهنمون حسابی آب افتاد. ای ول . امیدوارم روز به روز وبلاگتون پربارتر بشه . البته از عموی بزرگوار خودم کمتر از این هم تنظار نمیره . سلام به اهل منزل برسانید .

[ بدون نام ] دوشنبه 19 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 12:50 ب.ظ

سلام
اتحاد، اتحاد ، اتحاد
لطفا روی وحدت اهل ولات که همه هم خدا را شکر خویشاوند هستند کار کنید.

[ بدون نام ] چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1390 ساعت 12:42 ب.ظ

اگر کره ی آن محلی ، خرمای آن سعمرون و دوغ ان از شیر بز تهیه شده باشه
واقعا عالی میشه
ای ول

مامان ماهان عشق یکشنبه 18 دی‌ماه سال 1390 ساعت 10:57 ق.ظ http://mahan1.niniweblog.com

سلام.بلغور رو باید از قبل خیس کنیم یا نه؟اگر آره چقدر؟

سلام با تشکر همانگونه که توضیح داده شد پس از آب شدن کره بلغور گندم را بدون خیس کردن به آن می افزاییم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. موفق باشید .نوش جان

رضا دوشنبه 4 فروردین‌ماه سال 1399 ساعت 05:17 ب.ظ

اگرللک و کره را روش بریزیم خوشمزه تره تا اینکه مخلوط کنیم.

عاطفه یکشنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1399 ساعت 10:12 ق.ظ

بسیاااااار تشکر عالی بوووود

تشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد