ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
سلام دوستان
یکی از خوراکیهای محلی منطقه شاه عبدالله حلوای سرده بن دو می باشد.
مواد لازم برای تهیه حلوا جهت 4 نفر
1- کره 200گرم
2-گوینه (بلغور گندم) 100گرم
3-خرما بدون هسته 500 گرم
4- دوغ یک استکان
ابتدا کره را آب می کنیم سپس گوینه را به آن می افزاییم تا با حرارت کم سرخ شود سپس دوغ را به آن اضافه کرد هم می زنم تا نرم و یک دست شود در ادامه خرما را به آن اضافه می کنیم وبا آن مخلوط می نماییم مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم . حلوای ما آماده است. نوش جان
با سلام به اهالی دیار ما شاه عبدالله. دهنمون حسابی آب افتاد. ای ول . امیدوارم روز به روز وبلاگتون پربارتر بشه . البته از عموی بزرگوار خودم کمتر از این هم تنظار نمیره . سلام به اهل منزل برسانید .
سلام
اتحاد، اتحاد ، اتحاد
لطفا روی وحدت اهل ولات که همه هم خدا را شکر خویشاوند هستند کار کنید.
اگر کره ی آن محلی ، خرمای آن سعمرون و دوغ ان از شیر بز تهیه شده باشه
واقعا عالی میشه
ای ول
سلام.بلغور رو باید از قبل خیس کنیم یا نه؟اگر آره چقدر؟
سلام با تشکر همانگونه که توضیح داده شد پس از آب شدن کره بلغور گندم را بدون خیس کردن به آن می افزاییم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. موفق باشید .نوش جان
اگرللک و کره را روش بریزیم خوشمزه تره تا اینکه مخلوط کنیم.
بسیاااااار تشکر عالی بوووود
تشکر