دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله
دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله

طرز تهیه رشته اَوی یا تنکو

رشته تنکو یا رشته اوی

یکی از عذاهای سنتی منطقه شاه عبدالله می باشد که این سالها بیشتر در ایام ماه صفر به عنوان نذری در منازل یا آشپزخانه حرم پخته و بین مردم توزیع می گردد..البته در سالها ی گذشته که برنج به فراوانی امروزی نبود این غذا یکی از غذاهای اصلی مردم محسوب می شد. 


مواد مورد نیاز برای 4نفر
1-رشته              250گرم                              7-تمر هندی    یک چهارم تمر
2-نخود              150گرم                               8-لیمو عمانی (پودر) به مقدار لازم
3-لوبیا              150گرم                                9-ادویه ،نمک و فلفل         ===
4-عدس سبز       150گرم                              10-آب  جوش                  ===
5-روغن           یک استکان                              11-پیاز متوسط       2 عدد
6-آلوچه            150گرم                               12-ربع گوجه         به مقدار لازم

ابتدا پیازها را خرد کرده با روغن سرخ می کنید سپس ادویه ،نمک ، فلفل ، لیمو عمانی و رب گوجه را به آن اضافه می کنید.حبوبات را که قبلا خیسانده و آب پز کرده اید نیز به آن می افزایید سپس مقداری آب جوش به آن اضافه می نمایید بعد رشته ها را اضافه کرده و تمر هندی را نیز در آب حل نموده ه به همراه آلوچه به آن می افزایید.(به تازگی بعضی افراد یک قاشق غذاخوری شوید خشک و دو قاشق زرشک نیز به مواد اضافه می کنند)مدت 45 دقیقه روی حرارت کم می گذارید در این مدت چند بار قابلمه را هم می زنید تا ته نگیرد و در صورت  نیاز آب جوش اضافه می کنید.غذای شما آماده است بفرمایید «رشته اوی» نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد