دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله
دیار ما  - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

دیار ما - شاه عبدالله (مهروبان)،هندیجان ، خوزستان

معرفی ابعاد فرهنگی ،تاریخی و اجتماعی دیار شاه عبدالله

غذای محلی -یغلی دپینجه

سلام   

بنابه درخواست بازدیدکننده ای محترم طرز تهیه یکی از غذاهای محلی «به نام یغلی دپینجه» تقدیم می گردد. 

 

مواد لازم: 

آب به مقدار لازم 

روغن  

بلغور گندم (گوینه) 

زردچوبه و نمک به مقدار لازم 

 

ابتدا (بوبریز) پیاز داغ نموده سپس زردچوبه و نمک و بلغور و آب را اضافه نموده و روی حرارت کم قرار می دهیم با جوش آمدن غذا پخت آن تمام می شود . یغلی آماده است نوش جان

نظرات 1 + ارسال نظر
ابراهیم جمعه 5 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 03:51 ب.ظ

با سلام
به نظر یای واژه دوپینجه درستر بو
یغلی دوپینجه خردم زورم نبی بگردم
تنتون خش بو

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد