ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
سلام
بنابه درخواست بازدیدکننده ای محترم طرز تهیه یکی از غذاهای محلی «به نام یغلی دپینجه» تقدیم می گردد.
مواد لازم:
آب به مقدار لازم
روغن
بلغور گندم (گوینه)
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
ابتدا (بوبریز) پیاز داغ نموده سپس زردچوبه و نمک و بلغور و آب را اضافه نموده و روی حرارت کم قرار می دهیم با جوش آمدن غذا پخت آن تمام می شود . یغلی آماده است نوش جان
با سلام
به نظر یای واژه دوپینجه درستر بو
یغلی دوپینجه خردم زورم نبی بگردم
تنتون خش بو